Wat eet ik vandaag makkelijk


Wat een heerlijke avond, het voelde alsof er iets te vieren was, alsof het een afscheid was. Ik val maar meteen met de deur in huis: dit wordt mijn laatste rit! Ik had gisteren al beslist dat ik niet tot in Lissabon zou rijden. Aangezien ze zowat overal aanraden om dat niet met de fiets te doen en ik gisteren van heel dichtbij kennis maakte met weer eens een te zotte vrachtwagenchauffeur, had ik besloten om tot hier te rijden en het laatste stukje met de auto. Ik wil levend toekomen! Bijkomend punt: als ik vandaag stop, dan kan ik inge en de kindjes verrassen op de luchthaven. Ze weten niet dat ik hier al ben, dus dat wordt een leuke verrassing.

, er worden twee gitaren van de muur gehaald en we spelen wat muziek. Joe is een krak! Hij speelt en zingt als de beste. Het wordt steeds leuker, er komt steeds meer volk bij zitten en we drinken nog steeds te vlot. Ik moet wat opletten want moet nog met de fiets terug naar de hostel en moet morgen nog een stukje fietsen. Maar het kalf is verdronken. We amuseren ons rot en dan ben ik een kleine ramp met timing. Wonder wel lukt het me deze keer toch om niet tot de laatste te blijven hangen. Een half uurtje na middernacht parkeer ik de fiets in de gang van mijn hostel en duik mijn bed.

Aangename jazz muziek heet me welkom. Ik zet me aan een kilo's tafeltje en bestel een burger. Na een tijdje komen nog wat gasten binnen druppelen. Ik heb wel zin in een babbel en verzet me naar de bar. Naast me zit een jonge australiër, joe. Hij is voor lange tijd op reis, eerst drie maand door zuid-Amerika en nu is hij via lissabon hier terecht gekomen. Een vriend van hem heeft ergens in de buurt een pub maar dat blijkt helemaal hier niet te zijn. Hij heeft het naar zijn zin en besluit nog wat te blijven. Na portugal is hij van plan zich een paar maand in Berlijn te vestigen en van daaruit Europa te bezoeken. Hij is muzikant en wil ondertussen wat nieuwe muziek schrijven. We praten, lachen en filosoferen, het is direct heel leuk.

Weet, wat, je, eet


Posted by, pieter 19:48:52, eerst terug naar gisterenavond. Ik ga iets eten en vraag waar ik terecht kan. Er zijn verschillende mogelijkheden maar het hoeft niet uitgebreid te zijn dus ga ik naar Barzinho, een jazz-café waar ze lekkere burgers zouden hebben en het gezellig zitten. Ik fiets tot in het dorp. Het is raar fietsen zonder de zakken aan de fiets, vegan precies of ik heb minder stabiliteit. Ik moet een klein stukje klimmen en merk direct het verschil. Ik kom de bar geen binnen en ben er alleen. Hij is pas open en er is nog geen enkele klant.

supersnel gezond recepten


Ook europa kan getroffen worden door orkanen daar het steeds maar warmer worden van het zeewater een voedingsbron is voor het ontstaan van orkanen. We hebben het gezien wat zich daar afgespeeld heeft op sintmaarten, het zeewater was daar meer dan 30 et er niet aan denken wat de gevolgen van zon orkaan hier zou veroorzaken. T,is zo langzamerhand vijf voor 12 en dat beseft lang niet gr teake uit burgum. 23:03 Is dit nu het einde van zomer 2017? Waaien morgen de enkele bomen ook nog om op het mooie strandje?13 ptember leverde voorgaande jaren nog prachtige zonnige dagen op, maar het lijkt nu anno 12 sept. 2017 eerder ar wie weet heeft sept. Nog wat in petto wat betreft warme dagen, dus houdt ptember is nog jong. Jeanette  17:52 @Peter, het gebeurde juist op het strandje en bij nader inzien waren het 2 mannen.

Zestienroeden knipe 21:23, beste lezers. Ik jongen van 32 jaar ging vaak naar dit naaktstrand en naar Sneek nu is ook zestienroeden voor mij een nieuwe plek bij heerenveen in de buurt krijgen we er afvallen ook nog een naaktstrandje bij in dokkum. Hopen dat we dit weekend nog even kunnen genieten van het strand. Teake 00:09, nou sjimmie bloot op het strandje kunnen we ook in oktober wel vergeten morgen krijgen we weer een storm over ons heen. Temperatuur is ook dalende de komende dagen dat wordt dus bloot bij de kachel,tis niet anders. Komend weekend zon 13 14 graden brrr. Zou hier misschien een koude winter?

Elfstedentocht op kunnen volgen wie weet,afwachten maar, mvgr teake uit burgum. Sjimmie (webmaster) 19:22 @Onne, helaas is er dit jaar geen blootzwemmen in Sneek. Voor meer info kijk hier onne 15:38 hallo weet iemand wanneer recept er weer bloot zwemmen is in sneek. Het zwemmen in het buiten water is gebuurt teake 17:27 ook september erg teleurstellend wat het weer el regen heel veel regen. En wat zal oktober ons brengen? Misschien toch nog een paar stranddagen? Over het algemeen springt deze zomer er niet uit wat het aantal stranddagen etje ar we weten allemaal dat het klimaat verandert,zolang we doorgaan met onze mooie aarde lucht en water te vervuilen,zullen de weersverschijnselen steeds extremer worden.

Shit wat eet ik vandaag, facebook

Teake kloosterman 23:10. Komt er dit weekend toch een einde aan al die kou stormachtige winden uit het oostenonweersbuien in april en nu ineens dit weekend 20 graden? Eindelijk het warme zonnetje op je blote huid, zou de eerste dag van het nieuwe jaar 2018 zijn dat we het strandje met een bezoek kunnen vereren,ben benieuwd. Zonnige groetjes van teake uit burgum. Jongen meisje 07:19, komt er dit jaar weer naakt zwemmen in sneek? Rein 1962 08:59, een naaktstrandje bij dokkum? In de gemeente dongeradeel? Verklaar je nader, jongen van.

Wij beantwoorden deze vraag voor

Nooit last van vervelende "mannetjes" hier! Tot de volgende keer weer mooi strand. Remco 00:20, vandaag weer heerlijk genoten van t heerlijke weer samen met mijn vrouw. Laten we hopen dat t een mooie zomer wordt zodat we vaak lekker kunnen genieten van de zon op onze blote huid. Pieter 19:33, heerlijk strandje! Kom er regelmatig om bij garage te bruinen. De helling ligt heerlijk, en aan de oostkant, bij de paar bomen in een kringetje, ook. Klaas feenstra 09:15, teake veel fietsplezier en naaktrecreatie plezier toegewenst. Je zet mooie stukjes en vooral realistische op waarheid beruste stukjes in het gastenboek.

Naam: (Email niet zichtbaar in gastenboek bericht: Anti Spam code, typ in dit veld tien. Klaas feenstra 11:06, naar een paar keer bij naaktstrand de potten te zijn geweest nu weer een paar keer bij de Kleine wielen geweest. Prachtig strandje met erg aardige mansen. Hoewel de potten bij Sneek mooier en uitgebreider is vindt ik de mansen bij de Kleine wielen ook erg aardig. Prettig gesprek gehad met een man uit Stiens met grijze citroen Berlingo. Hij kwam voorheen ook wel bij de potten. Iedereen ontlasting een fraai en zoning 2018 toegewenst. Gr Klaas uit Sneek. De jong 17:59, wat een heerlijke zonovergoten dag was dit weer op het men met mijn man heerlijk sfeer was uitstekend en veel stellen dit keer!

Wat eten we vandaag - lekker en gezond eten voor elke dag

Terug, gastenboek naaktstrand Groene Ster, dit gastenboek is alleen bedoeld voor onderwerpen die betrekking hebben op dit strand. Het gastenboek is niet bedoeld voor het maken van afspraken; deze worden verwijderd! Seksrecreanten zijn niet welkom op de aankomen naaktstranden en ook niet in het gastenboek! Zijn er problemen op het strandje stel dan ook de nfn (Nederlandse federatie van Naturistenverenigingen) op de hoogte via het speciale e-mailadres. Zij blijven dan goed op de hoogte wat er speelt en kunnen eventueel contact opnemen met de beheerder van het terrein. Kijk hier voor meer info. Schrijf bijvoorkeur eerst het bericht in een tekstverwerker, en plak het dan in de tekstbox. (Opmaak van de tekst wordt niet ondersteund). Maximaal kan 1 bericht per uur worden geplaatst.

Wat eet ik vandaag makkelijk
Rated 4/5 based on 725 reviews